4 Tekenen om erachter te komen of je kaal wordt

4 Tekenen om erachter te komen of je kaal wordt

Voor veel mannen is het makkelijker om hun kaalheid te negeren, dan de realiteit te accepteren. De meeste mannen zullen op een bepaald punt in hun leven te maken krijgen met mannelijke kaalheid. De redenen waarom zullen verschillen, maar het eindresultaat is vaak hetzelfde. Hoe langer je wacht om actie te ondernemen, hoe moeilijker het wordt om een effectieve behandeling te vinden. Hieronder staan 4 tekenen beschreven om te kijken of je zelf te maken hebt met kaalheid.

 

mannelijke kaalheid

 

 

 

 

1. Je haar valt uit

Iedereen verliest elke dag haar. Mensen die het regelmatig kammen en borstelen zullen gemiddeld tussen de 50 en 100 haren per dag verliezen. Meestal groeit het gewoon terug. Maar als dat niet het geval is, zal het je opvallen dat je haar dunner wordt. Wanneer je vaker meer haren op je kussen vindt, of in de douche, of in je kam, is het waarschijnlijk tijd om te zoeken naar een behandeling voor haarverlies.

 

2. Haarverlies zit in de familie

De helft van alle volwassenen zullen voor hun veertigste te maken krijgen met vormen van haaruitval. Voor mannen die een vader hebben die kaal is zullen een verhoogde kans hebben om ook kaal te worden. Wetenschappers zijn er nog altijd niet over uit of het van de moeders of vaders kant afkomt. Hoe dan ook, als er kaalheid in je familie zit, heb je grote kans om dit ook te erven en op een bepaald punt mee zal moeten omgaan.

 

3. Je haarlijn trekt terug

Als je haarlijn zich terugtrekt, is dit een belangrijke indicator voor haarverlies. Toch negeren veel mannen dit teken, terwijl tijdig handelen nog een goede oplossing kan bieden. Als je je haar aan het kammen bent en het zit vaker niet meer als hoe je gewend was, is een teken van een terugtrekkende haarlijn. Dunner wordend haar rond de slaap en de ontwikkeling van een M-vormige haarlijn zijn ook belangrijke indicators.

 

4. Je hoofdhuid wordt meer zichtbaar

Wanneer je meer plekken van je hoofdhuid door je haar begint te zien is het zeer aannemelijk dat je kaal aan het worden bent. Dit zal verergeren tot er echt kale plekken zullen ontstaan. De dagen van een volle haardos zijn voorbij. Maar er is niks om je voor te schamen. Het is een natuurlijk proces en gelukkig kan je er iets aan doen.

 

 

 

 

haarlijn trekt terug

 

 

 

 

 

Behandelingen voor kalende mannen : Hoofd pigmentatie

In wat voor haarverlies-stadium je ook zit, hoofd micropigmentatie kan helpen. Deze baanbrekende behandeling heeft al duizenden mannen in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten geholpen. Het is een niet-chirurgische oplossing die rendabel is en jaren goed blijft.

De techneuten brengen pigment aan op de hoofdhuid en maken een natuurlijke haarlijn. Hoofd micropigmentatie is ideaal om meer haar dichtheid te creëren, kale plekken te camoufleren, of een geheel nieuw uiterlijk te krijgen van een geschoren look. Niet alleen matched het perfect met je eigen haarkleur, dit geldt ook voor de dichtheid en vorm.

 

In slechts 3 behandelingen pak je je haarverlies aan en krijg je je zelfvertrouwen weer terug. De behandeling wordt uitgevoerd door gekwalificeerde professionals die de behandeling zelf ook hebben ondergaan. Of je haar nu uitvalt, dunner wordt, of je haarlijn terugtrekt, hoofd micro pigmentatie is de langverwachte oplossing die je leven vanaf vandaag zal verbeteren.

 

Hoe langer u wacht er wat aan te doen, hoe lastiger het wordt om een oplossing te vinden die voor u werkt. Laat ons u informeren over de mogelijkheden. Heeft u last van haarverlies?

 

 

 

 

 

micropigmentatie voor een bleke huid

micropigmentatie voor een bleke huid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skalp® heeft klinieken over de hele wereld. We hebben klinieken in New York, Los Angeles, Londen, Manchester, Edinburgh, Dublin, Marbella en Milaan.

 

 

Top Relateerde Berichten:

Hoe werkt hoofd micropigmentatie?

 

error: Content is protected!!!