De Beste Scheerapparaten Voor Kalende Mannen En Hoofd Micropigmentatie

De beste scheerapparaten voor kalende mannen – en na hoofd micropigmentatie 

 

scheerapparaten voor kalende mannen

 

In dit artikel zullen we een aantal van de beste scheerapparaten benoemen, ideaal voor kalende mannen of voor mannen met hoofd micropigmentatie. Als je nog niet bekend bent met hoofd micropigmentatie voor haaruitval, lees dan meer hier. 

 

De beste scheerapparaten voor kalende mannen 

Elektrische scheerapparaten, tondeuses, trimmers zijn het meest ideaal te gebruiken voor die frisse, kortgeschoren look. 

 

Vooral in combinatie met MHP. Door dit type apparaat te gebruiken zal je eigen haar naadloos overlopen en één geheel blijven vormen met het aangebrachte pigment. 

 

Met een patroon- of mesje scheren kan er mooi uit zien, maar is minder handig omdat deze vaak kleiner zijn, veel tijd kosten en vaak zorgen voor wondjes, en niet altijd even gebruiksvriendelijk zijn. 

 

 Voor het beste comfort en beste resultaten, ga voor een scheerapparaat met roterende koppen. Deze komen in verschillende prijzen. Deze apparaten zorgen ervoor dat je mooi en even scheert, zonder enige moeite of risico op snijwondjes.  

 

 Standaard scheerapparaten – die voor je gezicht zijn – kun je ook gebruiken voor je hoofd.  

 

De Phillips series 5000, 7000 en 9000 en de Pitbull Skull Shaver zijn topkeuzes! 

Pitbull Skull Shaver

Je kan ook een tondeuse gebruiken zonder het opzetstukje, waardoor je haar ongeveer op 0,5 mm lang is, waardoor je een mooie stoppel-look krijgt. 

 

Als je het nog wat korter wilt, kan je een scheerapparaat met roterende koppen gebruiken, zoals de eerder genoemde Philips Series 5000 of de Pitbull Skull Shaver – de ronde en flexibele koppen sluiten perfect aan op de vorm van je hoofd, waardoor je soepel en makkelijk snel je hele hoofd kan scheren. 

 

Hoe kan je het beste je hoofd scheren? 

Wat voor voorkeur je ook hebt qua apparaat, voorbereiding is belangrijk. Voor je begint kan je het beste een warme, vochtige handdoek om je hoofd doen. Door de warmte en het vochtgehalte zullen je poriën openen, je huid wordt zachter en laat de haarzakjes wat opzwellen waardoor deze makkelijk te scheren zijn. 

 

Gebruik indien gewenst een pre-shave olie, en een goede hoeveelheid van je favoriete scheerschuim. 

 

Je hoeft niet per se nat te scheren, je kan ook droogscheren met een elektrisch apparaat. 

 

Wanneer je je hoofd scheert, zet lichte druk op de huid, en scheer met de haren mee. Geen enkel hoofd is perfect rond, dus let op deukjes of afwijkende vormen om zo te voorkomen dat je jezelf openhaalt. 

 

Als je liever wat stoppels overhoudt, blijf dan met het haar mee scheren tot er geen oneven plekken meer zijn. Anders kan je altijd nog – voorzichtig – tegen de haren in scheren om het zo gladder te krijgen. 

 

Als je een elektrisch apparaat gebruikt met roterende koppen, laat het apparaat dan in kleine ronde bewegingen over het hoofd gaan.  

 

Na afloop kan je het beste met koud water losse haartjes afspoelen, daarbij sluit het koude water de poriën weer. Kijk goed of je alles goed hebt geschoren. Dit kan een beetje wennen zijn voor degene die dit nooit of niet vaak hebben gedaan. Ook hiervoor geldt, hoe vaker je het doet, hoe handiger je erin wordt! 

Hoofd micropigmentatie 

Als je klaar bent voor de kortgeschoren look, maar angstig bent voor het blootstellen van het ontbreken van je haarlijn, kan dit het antwoord voor jou zijn. Hoofd micropigmentatie is een non-chirurgische oplossing voor haarverlies, wat je weer het uiterlijk kan geven van een vol hoofd met haar, maar dan kortgeschoren. Ook voor mensen die compleet kaal zijn, het ziet er weer uit alsof je nooit last gehad hebt van kaalheid, en dit met de minimale nadelen of nazorg. De ideale lengte voor het eigen haar in combinatie met MHP ligt tussen de 0.0 en 0.5 mm. MHP geeft geen textuur aan het pigment, dus door je eigen haar zo kort mogelijk te houden zal het altijd een mooi geheel vormen. 

 

Neem contact op met de experts van Scalp voor meer hulp en advies over hoofdhuid

 

Skalp® heeft klinieken over de hele wereld. Naast Amsterdam hebben we praktijken in New York, Los Angeles, Londen, Manchester, Edinburgh, Dublin, Marbella en Milaan.

 

skalp-hoofd micropigmentatie min na-hoofd micropigmentatie min

 

 

Top Relateerde Berichten:

 

De 7 fases van mannelijke kaalheid

 

Zijn kale mannen aantrekkelijk? Wij hebben het antwoord!

 

error: Content is protected!!!