Haartransplantatie en Hoofdhuid Micropigmentatie

HOOFDHUID-MICROPIGMENTATIE VOOR/NA HAAR TRANSPLANTATIE

Skalp® – ’s werelds nummer één hoofdhuid-micropigmentatiebedrijf – biedt een baanbrekende, cosmetische behandeling om de visuele resultaten van uw haartransplantatie te verbeteren. De procedure is specifiek ontworpen voor patiënten van haartransplantaties (FUE & FUT-methode) – zowel voor als na de ingreep.

Haar-micropigmentatie simuleert het effect van een volledig hoofd met haar, wat met veel detail wordt aangebracht om het zo natuurlijk mogelijk te laten zijn. Het pigment wordt aangebracht in de tweede huidlaag en zal natuurlijk overlopen in uw eigen bestaande haren. Hierdoor lijkt het haar direct voller.
 
Micropigmentatie van de hoofdhuid uitgevoerd vóór een haartransplantatie kan bijzonder nuttig zijn voor diegene die willen dat hun haartransplantatie-procedure zo discreet mogelijk is, omdat dit proces een visueel geleidelijke verbetering toevoegt in de periode voorafgaand aan uw transplantatie, waardoor de transplantatie minder snel zal opvallen.
 
Haaruitval is een veel voorkomend verschijnsel, de meeste mannen hebben enige vorm van haaruitval. Op de leeftijd van 35 zal bijna de helft van de mannelijke bevolking met haarverlies te maken krijgen.
 
We raden u aan om 4 weken voor uw transplantatie de hoofdhuid micropigmentatie toe te passen, om een verstoring van de follikels te vermijden op het moment van de operatie. Dit is het proces dat we aanbevelen voor minimale hersteltijd. Indien al een operatie is uitgevoerd, kan hoofdhuid micropigmentatie minimaal negen maanden na de operatie worden uitgevoerd als een geweldig aanvulling om transplantatielittekens te camoufleren en gebieden te vullen die ondanks de transplantatie nog steeds dunner lijken.
 

haartransplantatie litteken gecamoufleerd met hoofdhuid micropigmentatie
 

Meer over micro-pigmentatie van de hoofdhuid

Scalp Micropigmentatie (ook medische haarlijntattoo genoemd) is de ultieme non-chirurgische behandeling voor mannen. Een innovatieve levensveranderende behandeling waarbij natuurlijke pigmenten in de huid worden aangebracht, om het natuurlijke uiterlijk van echte haarzakjes te repliceren. De Skalp-methode wordt beschouwd als de beste behandeling in zijn soort die tegenwoordig in de wereld beschikbaar is, met enkel natuurlijke pigmenten.
 
Haarzakjes en strengen groeien willekeurig in verschillende richtingen. Het Skalp-team repliceert de natuurlijke wervelingen en eigenaardigheden van het individuele haarpatroon. Bovendien zijn haarzakjes niet allemaal dezelfde kleurtint, dus onze specialisten gebruiken verschillende tinten pigment om de afwerking te perfectioneren.
 
Ieders haar is verschillend en groeit anders. Onze specialisten van Skalp kijken nauwkeurig naar de textuur en groei van uw haar zodat wij dit feilloos kunnen nabootsen met het pigment wat wij aanbrengen.
 
Mocht u niet genoeg eigen haar hebben om meer dichtheid te creëren kunt u ook een reguliere micro-pigmentatie behandeling overwegen. – Klik hier voor meer informatie
 

Waarom Skalp?

Skalp® heeft succesvol duizenden cliënten behandeld om mensen het uiterlijk van een volledig hoofd met haar te geven. Alle specialisten van Skalp zijn verzekerd en streng opgeleid om de behandeling uit te voeren. Zo hebben wij onze reputatie veiliggesteld als het bedrijf waar men naartoe gaat als ze het beste en meest natuurlijke resultaat willen.
 

error: Content is protected!!!

Blijf op de hoogte!

We sturen u een email wanneer we kortingen of aanbiedingen hebben.

 

    Naam

    E-mailadres

    SMP-Discount