Haarverlies bij Mannen

Men's Hair Loss Cure

DE WAARHEID OVER HAARVERLIES BIJ MANNEN

Het merendeel van de mannen komt vroeg of laat in hun leven in aanraking met haarverlies. Oorzaken kunnen variëren, van bijwerkingen van medicijnen, slechte voeding tot medische aandoeningen. Vaak is haarverlies of haarverdunning erfelijk bepaald – ook bekend als mannelijke kaalheid of androgenetische alopecia.
 
Na verloop van tijd hebben de hormonen een krimpend effect op de haarzakjes, dat kan leiden tot een verkorte haargroei-cyclus. Het haar wordt langzaam dunner en korter totdat er uiteindelijk helemaal geen groei meer is.
 
Haaruitval komt vaker voor bij mannen die al dun haar hebben. Vaak wordt dit verergerd door de toepassing van agressieve shampoo en soortgelijke haarproducten. Ook als het haar regelmatig wordt beschadigd door bijvoorbeeld chemicaliën in haarverfproducten of extreme hitte door het föhnen, stijlen of krullen van het haar, kan het haarverdunningsproces versnellen en de schade ernstiger zijn.
 

Is uw haar dunner aan het worden?

Het kan moeilijk zijn om te merken dat er haarverlies optreed. U ziet dat de haarlijn verder terugtrekt en het haar op de kruin steeds dunner wordt. Voor velen veroorzaakt haarverlies een onzeker gevoel en men wordt erg bewust van hun uiterlijk en kan een groot deel van hun leven beinvloeden. Er zijn talloze bedrijven die zogenaamde wondermiddelen beloven te hebben die mensen zouden helpen met het terugkrijgen van hun haar, met vaak de valse belofte dat dit binnen slechts een aantal maanden zal zijn. Helaas werken deze “oplossingen” zelden. In de meeste gevallen wordt haaruitval veroorzaakt door genetische factoren die je grotendeels niet zelf in de hand hebt.
 
Dunner wordend haar Hoofdhuid Micropigmentatie
 
Voor veel mannen is haarverdunning en haaruitval een groot probleem waardoor mannen het gevoel krijgen er ouder uit te zien. Ondanks dat er ook een groot aantal mannen zijn die een kaal hoofd accepteren en niet als vervelend ervaren, wenden anderen zich tot producten en dure behandelingen in de hoop op haarherstel, en hopen het proces weer om te kunnen draaien.
 
Als je te maken hebt met haarverlies en haar dat dunner wordt zijn er doorgaans twee opties; een chirurgische of non-chirurgische oplossing. In het beste geval kunnen enkele haargroei-producten of supplementen het process vertragen, maar zal het proces niet stoppen of zodanig herstellen.
 
Een chirurgische ingreep kan succesvol zijn, maar is doorgaans vrij duur en zal pijnlijk zijn en hersteltijd nodig hebben. De meesten zullen kiezen voor een haartransplantatie. Hiervoor zijn meerdere technieken (bijvoorbeeld FUT/FUE) beschikbaar, maar niet iedereen zal nog genoeg haar of goede kwaliteit haar hebben om het juiste resultaat te kunnen realiseren. Er is geen garantie dat de ingreep een blijvend effect zal hebben op wat je voor ogen had.
 

Haaruitval hoeft niet het einde van de wereld te zijn

Veel mannen willen niet accepteren dat hun haar begint te verslechteren en negeren dat ze kaal worden. Of blijven hun haar dragen op de manier die ze gewend zijn en hierdoor per ongeluk zelfs het haarverlies kunnen accentueren. Als het haar dunner wordt en veranderd, waarom zou je het niet omarmen? Een geschoren hoofd ziet er geweldig uit bij mannen van alle leeftijden. Met onze technieken op het gebied van MHP kunnen we de dunne of verloren delen van het haar weer eruit laten zien alsof er overal haar groeit. Dat je er zelf voor hebt gekozen om kortgeschoren door het leven te gaan. Door het terugbrengen van de verloren haarlijn krijg je direct weer een jonger uiterlijk.
 
Gelukkig is de MHP-behandeling een non-operatieve oplossing voor velen. Hoeveel haarverlies je hebt geleden maakt hierbij niet uit. Of het enkel de haarlijn is, een deel van de kruin, of zelfs om meer dichtheid onder de bestaande alles is mogelijk. Ook voor littekens is de pigmentatie procedure ideaal om deze te camoufleren en zo geen zorgen meer hebben of anderen het kunnen zien. De micro-haarpigmentatie behandeling is geschikt voor elke leeftijd, elk type haarkleur en huidtype. Speciaal ontworpen om de haarzakjes te imiteren met behulp van onze pigmenten en zo weer een jeugdiger uiterlijk te krijgen. Deze behandeling is een stuk goedkoper en minder ingrijpend alternatief voor mensen die geen haartransplantatie kunnen of willen ondergaan.
 

error: Content is protected!!!

Blijf op de hoogte!

We sturen u een email wanneer we kortingen of aanbiedingen hebben.

 

    Naam

    E-mailadres

    SMP-Discount