Hoofd Micropigmentatie En Grijs Haar

Hoe werkt hoofd micropigmentatie met grijs haar?

haar grijs

 

Hoofd micropigmentatie en grijs haar

Hoofd-micropigmentatie (mhp) is veruit de meest voordelige en langdurige haaroplossing die momenteel beschikbaar is. Het kan niet alleen uw haarlijn en uw zelfvertrouwen herstellen, maar het kost ook veel minder dan een haartransplantatie. Zo is er geen lange herstelperiode en laat het ook geen grote littekens achter op uw hoofd.

 

Hoe fantastisch micropigmentatie ook is, helaas kan het niet de tijd stilzetten. Het is onvermijdelijk dat er een punt in uw leven komt dat uw haren grijs zullen worden.

 

Een vraag die ons vaak wordt gesteld is of het een probleem wordt om grijs te worden in verband met de behandeling. Lees hier verder en wij vertellen u alles wat u moet weten.

 

Wat gebeurt er als mijn haar grijs wordt?

 

haar grijs

 

Hoofd micropigmentatie en grijs haar

Het is volkomen begrijpelijk om zich af te vragen wat er gebeurt met de hoofd-micropigmentatie als je grijs zal worden. De meeste mannen zullen tussen hun 40e en 50e levensjaar grijs worden, anderen kunnen dat al als ze in de 20 zijn.

 

Als u een micropigmentatie behandeling bij Skalp heeft ondergaan, weet u dat het precies is afgesteld met de kleur van uw eigen haar om deze naadloos te repliceren. Onze techneuten letten hierbij op de kleur van uw huid en van uw haar.

 

Het maakt niet uit wat voor haarkleur u heeft voor de pigmentatie behandeling. Sommigen komen naar ons toe voor zij grijs worden, anderen als zij al grijze haren hebben. Als dit het geval is wordt daar meteen bij de eerste behandeling al rekening mee gehouden.

 

Het grote voordeel van de hoofd-micropigmentatie behandeling is dat u het eigen haar kort dient te houden. U zult het haar om de dag (of paar dagen) moeten scheren. Ongeacht welke haarkleur u heeft, zal dit altijd een bepaalde grijze tint zijn. Hierdoor zal het niet opvallen wanneer u grijs wordt.

 

Wanneer het pigment zal beginnen te vervagen, heeft de ervaring ons geleerd dat dit op natuurlijke wijze overloopt met het grijze haar. Dit komt ook omdat we elke cliënt individueel behandelen. Mocht u toch het grijze haar willen verbergen kan dat altijd middels een touch-up sessie.

 

Hoe zal MHP eruitzien als ik oud ben?

Het is logisch dat als u ouder wordt, dat u wilt dat de MHP meegaat met uw leeftijd. De haarkleur van een 30-jarige op bijvoorbeeld de leeftijd van 60 is niet de look die gewenst is.

 

Als u lichtere pigmenten zou willen laten aanbrengen tijdens een touch-up behandeling is dit zeker mogelijk. Door oude en nieuwe pigmenten samen te voegen ontstaat er een realistisch uiterlijk van uw leeftijd, waardoor het onmerkbaar blijft voor anderen.

 

 

View this post on Instagram

 

Een duidelijk voorbeeld hoe Skalp te werk gaat en zorgt voor een prachtige natuurlijke look. Niet van echt te onderscheiden! Maak nu een afspraak voor een gratis consult en begin het nieuwe jaar met een nieuw uiterlijk! Tel: 06 29 24 25 13 of stuur een e-mail naar contact@skalpclinic.nl #micro #hair #pigmentatie #stoppeltattoo #skalp #transformation #lifechanges #mhp #smp #realistictattoo #nederland

A post shared by Skalp Nederland (@skalpnederland) on

 

Er zijn geen beperkingen aan de mix van kleuren die we tijdens de behandeling kunnen bieden. Dat geeft u het vertrouwen dat ongeacht uw leeftijd, micropigmentatie van de hoofdhuid kan worden veranderd naarmate u ouder wordt.

 

Dit is nog een extra reden waarom hoofd-micropigmentatie de beste oplossing voor haarverlies die momenteel op de markt is. Naarmate uw haar verandert, kan de behandeling met u mee veranderen, zodat u altijd een look hebt waar u gelukkig en comfortabel mee bent.

 

 

Top Relateerde Berichten:

 

Hoe werkt hoofd micropigmentatie?

 

4 soorten haarverlies dat Hoofdhuid Micropigmentatie kan oplossen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected!!!