Hoe werkt hoofd micropigmentatie?

Hoofdhuid Micropigmentatie

HOE WERKT HOOFD MICROPIGMENTATIE?

Hoofd micropigmentatie is de ideale oplossing voor mensen die last hebben van haaruitval. Of het haar nu dunner wordt, uw haarlijn terugtrekt of u bijvoorbeeld last hebt van een vorm van alopecia, met deze geavanceerde techniek is het onzeker voelen over uw haarverlies verleden tijd! In tegenstelling tot bijvoorbeeld bang zijn dat uw haarstukje niet goed zit, of uw haarvezelspray uitloopt in de regen, blijft deze stoppeltattoo jarenlang goed zitten.
 
Hoofdhuid Micropigmentatie

Klik hier voor meer resultaten in onze galerij

Steeds meer mensen kiezen voor micro haarpigmentatie omdat het niet ingrijpend is en je er heel lang plezier van hebt. Al onze hooggekwalificeerde techneuten hebben een langdurige opleiding gevolgd om deze behandeling te mogen uitvoeren. Wij zijn er dan ook erg trots op dat onze specialisten al meer dan 10.000 tevreden klanten hebben voorzien van de meest natuurlijke vorm van hoofd micropigmentatie.
Trustpilot
Deze baanbrekende methode is voor iedereen geschikt, ongeacht haar- of huidskleur. Wij gebruiken enkel natuurlijke pigmenten die wij met zorg op uw uiterlijk aanpassen zodat het verschil met uw eigen haar niet te zien is. Met de 3 punts – micronaalden die wij bij Skalp gebruiken wordt het pigment ter grootte als een haarfollikel in de tweede huidlaag aangebracht. Doordat wij niet tot in de diepste huidlaag zullen pigmenteren, is deze behandeling semi-permanent. Na drie tot zes jaar zult u het pigment moeten verversen. Ook als u ouder wordt en uw haarkleur grijzer zal worden kunnen wij dit met deze behandelmethode aanpassen.
 

  GRATIS CONSULT

  Naam (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Waar heb je over Skalp gehoord?

  Bent u geïnteresseerd in een GRATIS consult?

  Onderzoek

  Bekend Van

  Skalp on tv NL

   

  Bekijk onze videos

  Bekijk de testimonials van onze cliënten om te zien hoe natuurlijk hun resultaat is, en hoor waarom MHP de beste oplossing is voor haarverlies.

  Hoofd Micropigmentatie is geschikt voor alle soorten en stadia van haarverlies, voor alle leeftijden, haarkleuren en huidtypen.

  Micro pigmentatie is een nauwkeurig proces dat opgebouwd wordt met doorgaans drie behandelingen. Elke behandeling wordt er een nieuwe laag pigment toegevoegd aan uw huid, waardoor er een heel realistisch 3D effect ontstaat en het pigment niet van echt te onderscheiden is. Zo zal elke sessie steeds minder tijd kosten om u uw gewenste uiterlijk te geven.

   
  Process
   
  Wij begrijpen heel goed dat dit niet een keuze is die u zomaar maakt. Daarom willen wij ook altijd onze cliënten minimaal 24 uur de tijd te geven na een consult, voor zij een beslissing maken.  Soms is het lastig om te bedenken hoe u er uitziet als u uw haar terug zou hebben. Daarom bieden wij een gepersonaliseerde simulatiefoto aan om hier een beter beeld van te krijgen. Tijdens het consult zal deze foto worden gemaakt en deze zal worden bewerkt. Binnen 48 uur na uw consult zult u de simulatie foto in uw email van Skalp ontvangen.
   
  De eerste behandeling zal de meeste tijd in beslag nemen. Tijdens deze sessie gaat u samen met onze specialist uw haarlijn ontwerpen. Deze wordt met een wit potlood op uw huid getekend en pas als u tevreden bent zal de specialist beginnen met het aanbrengen van het pigment. Onze techneuten werken enkel met micro naalden, deze bevatten drie samengevoegde naalden die de grootte van een haarfollikel imiteren.
   
  Hoofdhuid Micropigmentatie
   
  Voorafgaand aan de behandeling zult u gevraagd worden uw haren zo kort mogelijk te scheren. Zo zullen de specialisten ervoor zorgen dat het pigment onopvallend overloopt in uw eigen kortgeschoren haar. Zo is het verschil niet te zien. U zult direct na de eerste sessie al resultaat zien.
   
  De tweede behandelsessie zal veel meer dichtheid geven. Omdat de basis laag is gezet, zal er nu een nieuwe laag een realistisch effect geven. Tijdens deze behandeling is het ook nog mogelijk om kleine aanpassingen te doen in het ontwerp van uw haarlijn.
   
  De derde sessie staat volledig in het teken om uw nieuwe look te perfectioneren. Uw resultaat wordt nauwkeurig bekeken door de specialist en met zorg afgewerkt.
   
  Mocht u na uw laatste behandeling toch nog een afspraak willen maken, kunt u gerust contact opnemen met Skalp. Vanaf de eerste behandeling zult u 1 jaar garantie krijgen op uw micro-pigmentatie behandeling. U maakt dan gewoon een afspraak met uw Skalpkliniek om langs te komen voor een aanvullende sessie.

   

  Hoofdhuid Micropigmentatie:

  • Geeft het uiterlijk van een vol hoofd met haar
  • Geschikt voor de het hele hoofd
  • Voor een nieuwe haarlijn, kale plekken of het hele hoofd
  • Camoufleert de symptomen van alle vormen van alopecia
  • Camoufleert littekens als gevolg van haartransplantaties (FUE of FUT)
  • Meer dichtheid creëren na een haartransplantatie

   

  Hoofd Micropigmentatie voor een kalende kruin

  Hoofdhuid Micropigmentatie voor kalende kruin

  Een kalende kruin is een van de meest voorkomende soorten haaruitval, waardoor mannen er soms ouder uitzien dan hun leeftijd en dat kan het zelfvertrouwen behoorlijk beïnvloeden. Met behulp van hoofd micropigmentatie wordt de kalende plek opgevuld en ziet men er weer jonger uit en voelen zich weer zelfverzekerder.  Ook als er in de toekomst meer haarverlies optreedt en het kalende gebied groter wordt kan dit gemakkelijk worden opgelost om een aanvullende behandeling te nemen.
   

  Hoofd Micropigmentatie voor een terugtrekkende haarlijn

  Hoofdhuid Micropigmentatie voor het verdwijnen van haarlijn

  Het verliezen van het haar is al vervelend genoeg, maar de ene plek is makkelijker te negeren dan de andere. Een terugtrekkende haarlijn is erg vervelend. Hierdoor lijkt het vaak dat je er ouder uitziet dan je zou willen. Dit komt omdat het gezicht niet langer “omlijst” is. Met het terugplaatsen van je haarlijn zie je er weer jonger uit. Sommigen willen graag een zachte, gebroken haarlijn, die zo natuurlijk mogelijk is. Anderen geven de voorkeur aan een gedefinieerde, strakkere haarlijn. Wij kijken samen met de cliënt naar hun natuurlijke vorm en ontwerpen samen de haarlijn die bij jou past.
   

  Hoofd Micropigmentatie bij volledig haarverlies

  Hoofdhuid Micropigmentatie bij licht of compleet haarverlies

  Micropigmentatie is vaak de ideale oplossing voor mannen die volledig haarverlies hebben geleden. Omdat het zo geleidelijk wordt opgebouwd en er natuurlijk uitziet, krijgen cliënten soms de vraag of hun haar terug groeit. Wij zijn er trots op dat onze cliënten weer hun zelfvertrouwen hebben teruggekregen na onze behandelingen en geen zorgen meer hebben over hun haarverlies.
   

  Hoofd Micropigmentatie bij Alopecia

  Hoofdhuid Micropigmentatie bij Alopecia

  Veel mensen met alopecia komen naar ons toe om de kale gebieden op het hoofd te laten herstellen. Alopecia kent meerdere vormen, micro pigmentatie is geschikt voor elk type. Zo doen wij volledige hoofden maar vullen ook de getroffen plekken aan om zo weer een mooi geheel te vormen, en dit ook weer veel betekenen kan voor het zelfvertrouwen voor de mensen die hier last van hebben.
   

  Hoofd Micropigmentatie bij diffuus haarverlies

  Hoofdhuid Micropigmentatie bij diffuus haarverlies

  Diffuus haarverlies komt voor bij zowel mannen als vrouwen en kan op elke leeftijd optreden. Dit heeft vaak met andere oorzaken te maken dan de erfelijke vorm van haarverlies, en heeft te maken met bijvoorbeeld langdurige stress, dieet, voedingstekorten of hormonale problemen. Met micropigmentatie kunnen wij weer meer dichtheid creëren door tussen uw eigen haar het pigment te plaatsen, waardoor uw haar voller lijkt.
   

  Huidtypen en huidskleur

  Huidtypen en kleur

  Hoofd Micropigmentatie is geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren. Onze natuurlijke pigmenten worden nauwkeurig uitgezocht op uw eigen haarkleur en zal daarom naadloos overlopen met uw eigen bestaande haren.
   

  Hoofd Micropigmentatie verwijderen

  Micropigmentatie is een cosmetische behandeling vergelijkbaar met PMU. Met micropigmentatie werken wij tot in de tweede huidlaag, en zal na een aantal jaren het pigment lichter worden. Hierdoor biedt het de mogelijkheid na een aantal jaar de haarlijn een andere vorm te geven of een andere kleur pigment te nemen.
   
  Normale tatoeages worden in de derde huidlaag gezet waardoor zij wel permanent blijven zitten, ook na tientallen jaren. Net zoals voor een normale tattoo kan een laserbehandeling ervoor zorgen dat je pigment wordt verwijderd. Omdat micropigmentatie dus minder diep gaat dan een normale tattoo is dit vaak met 1 tot 3 behandelingen weg. Het is fijn om te weten dat het mogelijk is om de behandeling ongedaan te maken, maar met de natuurlijke resultaten die onze specialisten leveren zal dat een zeer onwaarschijnlijke keuze zijn.
   

  error: Content is protected!!!

  Blijf op de hoogte!

  We sturen u een email wanneer we kortingen of aanbiedingen hebben.

   

   Naam

   E-mailadres

   SMP-Discount