Kliniek in Amsterdam

Hoofdhuid Micropigmentatie Kliniek in Amsterdam

Amsterdam Scalp Micropigmentation Clinic

Skalp® Amsterdam Hoofdhuid Micropigmentatie Kliniek

Adres: Hollandse Kade 21, 1391 JD Abcoude, Amsterdam

 

Telefoonnummer: +31 6 29242513

E-mail: contact@skalpclinic.nl

 
Openingstijden: Maandag tot en met Vrijdag 9.00 uur tot 17.00 uur. We zijn echter blij om flexibel te zijn voor afspraken op aanvraag.
 

  • Onze hoofdhuid micropigmentatie kliniek in Abcoude is gevestigd op Hollandse Kade 21
  • Onze kliniek is erg gemakkelijk te bereiken vanuit heel Nederland
  • Skalp biedt gratis en vrijblijvende consulten. Krijg persoonlijk en eerlijk advies van onze specialisten.

 

Hoofdhuid Micropigmentatie reviews voor Skalp NL – Vijf sterren ★★★★★ op Google

 
“Eerst was ik niet helemaal zeker of deze behandeling geschikt was voor mij. Na een fijn gesprek in de kliniek en het zien van de simulatie foto die was gemaakt van mij, was ik overtuigd. Persoonlijk heeft de MHP-behandeling mij veel goeds gebracht, ik voel me weer zeker over mijn haar. Mocht je twijfelen, raad ik aan om een gratis consult aan te vragen en te praten met het team van Skalp” – Jaap
 
“Ik ben ontzettend blij dat ik weer een haarlijn heb. Ik zie er weer uit als hoe ik me voel en hoef me niet meer zorgen te maken over mijn kale plekken. Nu ik kan iedereen adviseren om gewoon een afspraak te maken en de keuze te maken!” – Nick
 
“De hele ervaring met Skalp was van begin tot eind goed. Ik voelde me snel op mijn gemak en werd fantastisch behandeld door het team. Er werd echt naar mijn wensen geluisterd en ik ben meer dan tevreden met mijn resultaat.”  — Wayne
 
Hoofdhuid Micropigmentatie KliniekAmsterdam Hoofd MicropigmentatieHoofd micropigmentatie reviews voor Skalp
 

Over onze kliniek

Skalp is gevestigd in het mooie Abcoude, slechts een paar minuten verwijderd van het bruisende Amsterdam. Onze locatie is voor iedereen uit heel Nederland en buitenland zeer gemakkelijk te bereiken, zowel met het openbaar vervoer of met eigen vervoer. U kunt gratis parkeren bij de kliniek en het treinstation van Abcoude is op nog geen twee minuten loopafstand.
 

Bij Skalp bieden wij enkel de beste service en resultaten op het gebied van Hoofdhuid Micropigmentatie In Amsterdam. Onze specialisten zijn vakkundig opgeleid en zullen altijd met grote nauwkeurigheid het beste en meest natuurlijke resultaat geven.

 
Skalp ® on Trustpilot
 
Skalp is al ruim 10 jaar een van de grootste namen in de MHP-wereld en hebben meerdere klinieken over de hele wereld. Zo zijn wij gevestigd in Nederland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, en de Verenigde Staten.
 
Onze techneuten zijn oprecht betrokken bij het gehele proces van de pigmentatie behandeling. Veel van hen hebben zelf ook te maken gehad met haarverlies en hebben zelf de hoofd micropigmentatie behandeling gehad. Wij vinden het erg belangrijk om onze cliënten de meest prettige ervaring te geven, bieden hoge service en uitstekende kwaliteit, en zijn oprecht betrokken bij ieders situatie betreft haarverlies.
 
De kliniek is zeer schoon en zo comfortabel mogelijk gemaakt. Zo kunnen onze cliënten rustig een kopje koffie nemen in onze eigen zitruimte en tijdens de behandeling zowel zittend als liggend worden geholpen. Vanwege ons vriendelijke team en prettige sfeer zal iedereen zich erg welkom voelen in de kliniek van Skalp.
 
Skalp MHPHoofdhuid Micropigmentatie Kliniek in Amsterdamtechneuten skalp Hoofdhuid Micropigmentatie In Amsterdam

Ervaring

Alle behandelaars van het Skalp team zijn hooggekwalificeerde techneuten die de hoogste training hebben voltooid op het gebied van Hoofdhuid Micropigmentatie.
 
Onze gecertificeerde specialisten hebben met elke vorm van haarverlies ervaring, waardoor u er zeker van zal zijn dat u als cliënt bij Skalp in veilige handen bent voor het beste resultaat.
 

Routebeschrijving voor Skalp Amsterdam

Onze Skalp kliniek is gevestigd op Hollandse Kade 21, te Abcoude. Uitvalswegen A2, A9 en A10 zijn maar op enkele minuten afstand van de kliniek. Treinstation Abcoude en bushalte Station Abcoude zijn op ongeveer 100 meter afstand. U kunt gratis parkeren.
 
Met nog geen vijf minuten bent u in Amsterdam Zuidoost. Hier vindt u een hoop leuke horecagelegenheden, Ziggo Dome, Afas Live, Pathé ArenA en uiteraard de beroemde Johan Cruijff ArenA. Ook vanuit station Bijlmer ArenA bent u gemakkelijk binnen een paar minuten in Amsterdam.
 
Routebeschrijving naar Skalp Amsterdam op Google
 

 

Wat is er in de buurt

 
Het centrum van Amsterdam is natuurlijk een bezoekje waard. De beroemde grachtengordels, de Bloemenmarkt, prachtige musea, en het geweldige uitgaansleven in het centrum van onze mooie hoofdstad trekt niet voor niets zoveel bezoekers.
 
De beroemde grachtengordelsprachtige museaen het geweldige uitgaansleven
 
Een aantal bezienswaardigheden die Amsterdam te bieden heeft zijn onder andere:
 

 

Meer Skalp® Klinieken

error: Content is protected!!!