Kliniek in Londen

Hoofdhuid Micropigmentatie Kliniek in Londen

kliniek in Londen

Skalp® Londen Hoofd Micropigmentatie Kliniek

Adres: 1 Harley Street, Londen, W1G 9QD, Verenigd Koninkrijk

Telefoonnummer: 0845 094 1516

E-mail: hello@skalp.com

 
Openingstijden: Maandag – Zaterdag 10.00 uur – 19.00 uur.  We zijn echter blij om flexibel te zijn voor afspraken op aanvraag.
 

  • Onze Scalp Micropigmentatie-kliniek in Londen bevindt zich in Marylebone, 1 Harley Street.
  • Onze SMP-kliniek in Londen is gemakkelijk te bereiken vanuit alle delen van Londen en omliggende stadsdelen.
  • Skalp London biedt gratis, vrijblijvend overleg waar u een expert kunt ontmoeten, onze resultaten in het echt kunt bekijken en een persoonlijke offerte kunt ontvangen.

 

Over onze kliniek

Onze micropigmentatiekliniek in Londen is gevestigd in Marylebone aan de wereldberoemde Harley Street; de topbestemming voor eersteklas medische en cosmetische behandelingen. Gunstig gelegen voor gemakkelijke toegang vanuit heel Engeland, en zelfs heel Europa met de nationale en internationale treinstations op slechts een paar metrohaltes. Bij Skalp London VK bieden we de allerbeste hoofdhuid micropigmentatie behandelingen aan.
 


Alle Skalp®-klinieken zijn comfortabele, schone en plezierige plekken om een ​​paar uur door te brengen.

Skalp® VIP

Natuurlijk is voor sommige mensen, met name beroemdheden en anderen die in de publieke belangstelling staan, een bezoek aan huis of hotel een betere optie en we zijn blij dit te kunnen regelen tegen een extra vergoeding.
 

Routebeschrijving naar Skalp Londen®

 
De ingang van het gebouw 1 Harley Street bevindt zich op de hoek van Wigmore en Harley Street. Bij aankomst kun je je bij de hoofdreceptie melden. De gemakkelijkste manier om onze Londense kliniek te bereiken is met de metro.
 
De dichtstbijzijnde metrostations bij 1 Harley Street zijn Bond Street (centrale lijn) of Oxford Circus Underground station (Victoria / Central / Bankerloo-lijn). Beide liggen op slechts 6 minuten lopen.
 
Vanaf London St. Pancras International kun je met de Victoria-lijn in slechts vier minuten arriveren op Oxford Circus. Evenzo ligt het treinstation van Euston op slechts twee haltes met de Victoria-lijn.
 
Londen Metro Plattegrond
 
De dichtstbijzijnde luchthaven is London Heathrow Airport (LHR), dat op ongeveer een uur rijden ligt met het openbaar vervoer (metro). De luchthaven Gatwick (LGW) heeft echter ook goede vervoersverbindingen naar het stadscentrum met de Gatwick Express-treindienst.
 
Parkeren – Gratis parkeren is niet mogelijk bij de kliniek, maar er is een Q-Park (Oxford Street) tegenover het gebouw aan Cavendish Square Gardens.
 
Get directions to Skalp UK London on Google
 

Wat is er in de buurt?

Of je nu langskomt voor een gratis consult tijdens uw lunchpauze of specifiek naar Londen reist voor uw SMP-behandeling, bij Skalp® willen we ervoor zorgen dat dit zo gemakkelijk mogelijk voor u is. Laat het ons weten als je hulp nodig hebt bij het plannen van je reis of het regelen van je afspraken op basis van het werk of reizen. Als je wat tijd over hebt, zijn hier enkele bezienswaardigheden op loopafstand.
 

Meer Skalp® Klinieken

 

error: Content is protected!!!