Mijn haar kortscheren? Zou dat wel bij me staan?

Mijn haar kortscheren?

mijn haar kortscheren

Voor het eerst je haar kortscheren is voor veel mannen wel een beladen ding.

 

Mannen die merken dat hun haar uitvalt, of duidelijk dunner wordt, vragen zich wel eens af hoe ze eruit zien met een kortgeschoren hoofd. 

 

Grof gezegd, als je jezelf wel eens hebt afgevraagd of het tijd is om alles kort te scheren, weet je waarschijnlijk het antwoord wel. Tegenwoordig zijn er genoeg apps waarmee je verschillende haarstijlen kan zien bij je eigen hoofd. Allemaal leuk en aardig, maar om dit ook daadwerkelijk te doen kan wat eng zijn. 

 

Natuurlijk is de makkelijkste manier om er gewoon voor te gaan! Het voelt als een grote stap. Toch staat de geschoren look bij vrijwel elke man. Veel kiezen er ook voor om hun baard of snor mooi te stylen, die natuurlijk mooi op valt in combinatie met een geschoren hoofd. 

 

Je kan natuurlijk langs de barbier gaan om het te laten doen, maar je kan natuurlijk ook thuis er zelf ermee aan de slag gaan. Het belangrijke hierin is dat je een goede tondeuse aanschaft zodat het scheren zo makkelijk en prettig mogelijk wordt. 

 

Bekijk hier de blog over tips van scheerapparaten en hoe je het beste kan scheren. 

 

Als je haar uitvalt 

Als je haar uitvalt

Mijn haar kortscheren?

 

 

Als je merkt dat je haar uitvalt, of erg dun wordt, kan dit veel (negatieve) invloed hebben op je. Daarom kan het juist een enorme opluchting zijn om het kort te scheren. 

 

Ook is het in sommige gevallen zo dat door het niet te scheren, je per ongeluk juist je kaalheid kan accentueren. Door je eigen haar lang te houden vallen de minderbedeelde plekken juist meer op. 

 

Uiteraard is het meest belangrijke dat je er een prettig gevoel bij hebt. En laten we wel wezen, mocht je het kortgeschoren toch niet zo leuk vinden staan, groeit je haar gelukkig vanzelf weer terug. 

 

Vaak zijn mensen bang voor reacties vanuit hun omgeving. Dat het grote verschil negatieve reacties zal geven. Toch zit dit vaak in je hoofd, vaak krijgen mensen juist positieve reacties op hun nieuwe haarstijl. 

 

Tegenwoordig worden kortgeschoren hoofden allang niet meer als iets negatiefs gezien, het ziet er fris uit en heeft ook zeker een mannelijke uitstraling. 

 

Wat je ook doet, je wilt geen comb over hebben. Deze haarstijl is gewoon een dikke no-go. Al kan het voelen dat je je haarverlies mooi weet te camoufleren, dit is nooit het geval. Het valt altijd op en geeft je vaak zelfs een wat ouder uiterlijk.  

 

De geschoren look 

De geschoren look Hoofd micropigmentatie

Het geschoren hoofd is door de jaren heen nog steeds een populaire manier van je haar dragen. Ook is het erg makkelijk te onderhouden.

 

Voor het eerst je haar kortscheren is voor veel mannen wel een beladen ding.Het is natuurlijk mogelijk om je haar in gradaties te gaan scheren. Je kan beginnen met een langere stand op de tondeuse, en naarmate je je er steeds prettiger over voelt, steeds wat korter gaan. Zo zal je geleidelijk wennen aan je nieuwe look. 

 

Door je haar op stoppellengte te dragen, vallen de kale gebieden veel minder op. In plaats van het te proberen te maskeren, of met andere moeilijke haarstylen dit te willen verbergen, kan je het ook omarmen. Toch voelt het vaak, na jaren te camoufleren dat je haar uit valt, onnatuurlijk om opeens bloot te stellen aan je omgeving.
 

Toch is er een mooie oplossing om zowel je haar mooi en kortgeschoren te dragen, en toch weer een mooie, natuurlijke haarlijn te hebben. 

 

Hoofd micropigmentatie 

Mijn haar kortscheren

Voor en na de hoofd micropigmentatie behandeling (MHP)

  

Je kortgeschoren look kan je prachtig versterken door te combineren met hoofd micropigmentatie. Ook wordt dit MHP of een stoppeltattoo genoemd. 

 

Het mooie hiervan is dat deze gespecialiseerde behandeling, die wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde techneut, de kale plekken kan behandelen met pigment, waardoor het lijkt alsof er overal weer haargroei is. Het pigment wordt aangebracht met een micronaald van 0.1 mm, die dezelfde grootte heeft als een normale stoppel. Hierdoor kan elke kale plek worden opgevuld met het pigment, en zo naadloos overlopen met het eigen haar. Ook is dit handig als er later nog eventueel haarverlies optreedt; het kan namelijk makkelijk worden bijgewerkt. 

 

Mijn haar kortscheren? Omdat wij heel goed begrijpen dat het erg lastig kan zijn een beeld te krijgen hoe je eruit ziet met een kortgeschoren hoofd, bieden wij tijdens onze gratis consulten de mogelijkheid voor een simulatie foto! 

 

Dit is een ideale tool om mensen te helpen visualiseren hoe ze eruit zien met de gemillimeterde look, met een haarlijn die bij hen past. 

 

De simulatie foto zal worden gemaakt tijdens het consult, is geheel gratis en wordt persoonlijk gemaakt. Nadat deze is gemaakt zul je deze toegestuurd krijgen, en kan je goed zien hoe je er uitziet met MHP, maar natuurlijk ook om aan je familie of vrienden te laten zien. Het is een belangrijk onderdeel om mensen het juiste beeld te geven wat MHP voor hen kan betekenen. 

 

Boek hier een gratis consult en krijg een simulatie foto van jouw nieuwe haarlijn 

 

Skalp® heeft klinieken over de hele wereld. Wij hebben klinieken in Amsterdam, New York, LA, Londen, Manchester, Edinburgh, Dublin, Marbella en Milaan. 

 

Top Relateerde Berichten:

 

De Beste Scheerapparaten Voor Kalende Mannen En Hoofd Micropigmentatie

 

Ziet hoofd micropigmentatie er echt uit?

 

error: Content is protected!!!