Zijn kale mannen aantrekkelijk? Wij hebben het antwoord!

Misschien verliest u uw haar, voelt u zich een beetje onzeker en vraagt u zich af of kale mannen nu eigenlijk aantrekkelijk zijn? Het korte antwoord is: Ja, absoluut!

 

mannen aantrekkelijk

 

Zijn kale mannen aantrekkelijk? Wij hebben het antwoord!

Kaal zijn heeft niet de carrières van sterren als Bruce Willis, Jason Statham en zelfs John Travolta aangetast.

Vrouwen hebben een breed scala aan smaken als het gaat om mannen. Neem eens een kijkje naar de feiten om een ​​beter idee te krijgen waarom vrouwen kale mannen aantrekkelijk vinden.

 

De oorzaken van kaalheid

Ten eerste, de meeste mannen hebben al op jonge leeftijd een plekje op het hoofd. Daarnaast is er bij 95% sprake van kaalheid bij mannen door hormonen. Ten derde, en heel verrassend, kaalheid begint vaak al vanaf de vroege leeftijd van dertig jaar.

                                                                                                                                           

Ten slotte is de kans vier op zeven dat de kaalheidsgenen geërfd wordt van ouders.

Andere redenen om snel kaal te worden zijn echter slechte voeding, een traumatisch incident of een ongezond hoofdhuidprobleem. Er kan ook sprake zijn van de haaraandoening alopecia.

Wat kan een man die zijn haar verliest doen?

Volgens Mail Online is het eenvoudige antwoord: uw hoofd scheren. Een geschoren hoofd laat mannen er mannelijker uitzien. Het toont ook de dominante kant waardoor u er sterker en opvallender gaat uitzien. En zonder al teveel te overdrijven; kale mannen lijken langer en krachtiger volgens Mail Online.

 

Zijn het deze eigenschappen die u aantrekkelijk maken voor beide geslachten?

 

De aantrekkelijkheid van kale mannen

En om dit probleem te onderstrepen, heeft de Universiteit van Pennsylvania onderzoek gedaan naar de aantrekkelijkheid van mensen met kort haar, lang haar en degenen die nu kalend zijn en binnenkort helemaal kaal. Het zou geen verrassing moeten zijn dat de kale jongens als duidelijke winnaars uit de bus kwamen doordat ze meer invloedrijk en krachtig lijken. En dat ze autoriteit uitstraalden.  

 

In ander onderzoek toonden onderzoekers twee verschillende afbeeldingen aan mensen. Een foto van een volle haardos en een van een hoofd waarbij het haar digitaal verwijderd was. Er werd gevraagd een ​​waardering te geven. Uit dit onderzoek bleek dat kale mannen of die hun haar geschoren hadden, als dominanter werden beschouwd. Zelfverzekerder, mannelijker en dominanter.

 

Maak vandaag nog een afspraak voor een gesprek

 

Zijn kale mannen aantrekkelijk? Overweeg hoofdhuid micropigmentatie

 

Overweeg hoofdhuid micropigmentatie

Als u kaal begint te worden, zijn er echter stappen die u kunt ondernemen om uw aantrekkelijkheid te vergroten en dat is om micropigmentatie van de hoofdhuid of SMP te overwegen. In wezen is de behandeling van een medische haarlijntattoo een niet-chirurgische en ongetwijfeld een levens veranderende behandeling voor veel mensen. De expertise in het aanbrengen van natuurlijk pigment is om het uiterlijk van echte haarzakjes te repliceren, omdat ze een natuurlijk onderdeel van de hoofdhuid zijn. Het ziet er natuurlijk uit en verhoogt het zelfvertrouwen.

 

Neem contact op met de experts van Scalp voor meer hulp en advies over hoofdhuid

 

Skalp® heeft klinieken over de hele wereld. Naast Amsterdam hebben we praktijken in New York, Los Angeles, Londen, Manchester, Edinburgh, Dublin, Marbella en Milaan.

 

Top Relateerde Berichten:

 

Hoe werkt hoofd micropigmentatie?

error: Content is protected!!!